Браузърът Chrome принудително упълномощава потребителите на сайтовете на Google

Браузърът Chrome се стартира автоматично и без никакви известия за упълномощаване на потребителите в сайтовете на Google.

Функцията Sync е отговорна за принудителната идентификация на посетителите на услугите на интернет гиганта. Той се появява в Chrome дълго време, но доскоро работата му не беше придружена от прехвърляне на информация към сървърите на Google.

В отговор на обвинения в нарушаване на поверителността на потребителите, представители на компанията увериха, че иновацията не позволява данните, съхранявани в браузъра, да бъдат свързани с отделни акаунти.

Оценете тази статия
Информационен портал NTN24enlaweb.com - Оценки и прегледи на стоки.
Добавете коментар